Tingkatkan Nafsu, Cuba Hubungan intim dengan Vibrator

, Jakarta - Alat bantu seks kadang-kadang diperlukan untuk membantu mencapai kepuasan maksimum ketika bercinta. Salah satu alat bantu seks yang paling digemari oleh wanita adalah alat penggetar. Getaran penggetar mampu merangsang wanita dan membantu mereka mencapai orgasme. Walau bagaimanapun, sebelum anda menggunakan alat kelamin ini, mari kita perhatikan perkara berikut.

Tidak seperti lelaki, kebanyakan wanita mengalami kesukaran dan memerlukan masa yang lama untuk mencapai orgasme. Oleh itu, untuk membantu memberi rangsangan yang mencukupi bagi seorang wanita sehingga dia dapat mencapai orgasme, alat bantu seks seperti alat penggetar digunakan. Dalam tinjauan yang dilakukan di Amerika Syarikat, wanita yang menggunakan alat penggetar mengaku lebih mudah terangsang dan teruja, Miss V lebih mudah dilincirkan sehingga tidak menyakitkan semasa melakukan hubungan seks, dan lebih mudah untuk mencapai orgasme. Getaran penggetar juga mampu memberikan rangsangan di kawasan kelentit wanita, sehingga wanita dapat mencapai kesenangan maksimum ketika melakukan hubungan seks.

Terdapat anggapan bahawa alat bantu seks akan menakut-nakutkan lelaki dan membuat lelaki tidak selesa. Namun, sebenarnya anggapan ini salah. Sebenarnya, menurut satu kajian, lelaki bersetuju untuk menggunakan alat penggetar kerana ia sangat membantu wanita ketika melakukan hubungan seks. Vibrator juga dapat memberi makan Miss V, kerana sebuah kajian menunjukkan bahawa wanita yang menggunakan alat bantu seks lebih cenderung memeriksa organ seks mereka secara berkala daripada wanita yang tidak menggunakan alat penggetar.

Petua Memilih Vibrator yang Baik

Pada masa ini, pelbagai jenis alat penggetar dengan pelbagai bentuk telah dijual di pasaran. Anda boleh memilih jenis alat penggetar yang sesuai dengan keperluan anda. Walau bagaimanapun, pertimbangkan terlebih dahulu petua berikut sebelum membeli alat penggetar:

  • Perhatikan tempoh sah dan kualiti alat penggetar

Alat penggetar berkualiti premium sudah tentu dapat digunakan dalam jangka masa yang lama dan mempunyai jaminan, jadi jika ada bahagian yang rosak akibat penggunaan yang berlebihan, anda boleh mengganti dan membaikinya.

  • Perhatikan ramuannya

Elakkan alat bantu seks yang mengandungi bahan kimia phthalates. Beberapa alat bantu seks menggunakan bahan kimia ini untuk menjadikan tekstur plastik lebih lembut dan lebih fleksibel. Walau bagaimanapun, phthalates berbahaya dan boleh menyukarkan wanita hamil. Penggetar berasaskan span juga tidak digalakkan kerana boleh menjadi tempat pembiakan bakteria.

  • Bau

Penggetar dengan aroma yang terlalu kuat disyaki. Walau bagaimanapun, penggunaan minyak wangi dalam produk boleh membahayakan kesihatan.

  • Bentuk Rekabentuk Vibrator

Kriteria untuk alat bantu seks yang selamat adalah bahan lembut, tidak mudah rosak, dan mudah dibersihkan. Pastikan alat penggetar mempunyai ketiga-tiga kriteria sebelum membelinya.

  • Mudah Dibuang

Sekiranya terdapat kejadian di mana alat penggetar tersangkut di salah satu organ intim anda atau pasangan anda, alat penggetar dapat dikeluarkan dengan mudah.

Petua Selamat Menggunakan Vibrator

Selain memilih alat penggetar yang baik untuk digunakan, anda juga perlu mengetahui cara yang selamat untuk menggunakan alat penggetar sehingga anda mengelakkan jangkitan dengan penyakit kelamin.

  • Bersihkan alat penggetar sebelum digunakan dan kerap, kerana alat penggetar juga boleh menjadi kotor semasa disimpan. Gunakan cecair pembersih penggetar khas, atau anda juga boleh menggunakan air suam dan sabun ringan untuk membersihkannya.
  • Elakkan meminjamkan alat penggetar kepada orang lain untuk memastikan ia bersih dan mengelakkan anda dijangkiti penyakit kelamin.
  • Sebaiknya gunakan kondom untuk menutup penggetar ketika melakukan hubungan seks. Gunakan kondom baru setiap kali anda mahu menggunakan alat penggetar lagi.
  • Sebilangan besar alat penggetar diperbuat daripada getah atau gel. Jadi, ganti alat penggetar baru setelah satu tahun penggunaan, kerana penggunaan jangka panjang dapat mengundang bakteria yang boleh menyebabkan penyakit.

Sekiranya anda mempunyai soalan lain mengenai kehidupan seks, anda boleh terus bertanya kepada pakar di . Hubungi doktor dan beritahu saya mengenai keadaan yang anda alami Panggilan Video / Suara dan Berbual. Kini, ia mempunyai ciri Makmal Perkhidmatan Rumah yang akan memudahkan anda melakukan ujian kesihatan. Anda juga boleh membeli produk kesihatan dan vitamin yang anda perlukan. Tanpa perlu bersusah payah meninggalkan rumah, tinggallah pesanan dan pesanan anda akan dihantar dalam masa satu jam. Ayuh, muat turun sekarang juga di App Store dan Google Play.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found